Dania główne - Kulinaria
Łososia norweskiego marynowanego w morskiej soli i soku z limonki podany z dipem koperkowym i tostami.
Szpinak rozmrozić na patelni, dodać sól.
Mięso oczyścić, pokroić w kawałki, osolić, wstawić na kilkanaście minut do naczynia z oliwą i wyciśniętym czosnkiem.
Na dużej patelni zeszklić drobno pokrojoną cebulę.
Myjemy cukinie, przekrajamy na pół i oczyszczamy dokładnie z gniazda nasiennego. Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 st. Celsjusza.
Jest naprawdę przepyszny i prosty w przyrządzeniu.
Makaron ugotować, umyć brokuły i podzielić na mniejsze kawałki. Ugotowany makaron położyć na patelni, zalać śmietaną, dodać surowe brokuły i podzielony na mniejsze części serek topiony.
Jest to dosyć praktyczne danie, ponieważ filety w zalewie mogą być przechowywane w lodówce spokojnie 2-3 dni po przyrządzeniu, a nawet dłużej.
Banalnie prosta. Zamiast zwykłego makaronu można użyć razowego, albo najlepiej połączyć dwa rodzaje makaronu.
Kolorowe, proste i dość szybkie w przygotowaniu.
Jakie korzyści niesie za sobą catering dietetyczny? I najważniejsze: czy to dobra opcja na studencką kieszeń?
Kaufland przygotował specjalną ofertę prezentowaną w ramach najnowszej letniej kampanii reklamowej.
Szczęśliwa po stosunku, masz wrażenie jakbyś znajdowała się w raju. Chciałoby się krzyknąć: Chwilo trwaj! Nic nie sprowadzi cię szybciej na Ziemie, jak fakt, iż ...
Co zrobić w sytuacji, gdy odbyłaś stosunek bez zabezpieczenia i obawiasz się zajścia w niechcianą ciążę?