Dania główne - Kulinaria
Panierka zmienia smak mięsa podobnie jak makijaż nadaje smak kobiecie. Jest znakomitym dodatkiem, dzięki czemu danie smakuje jeszcze bardziej.
Ostudzone ziemniaki mieszamy z jajkiem i mąką, doprawiamy pieprzem, solą, maggi i gałką muszkatałową
Posiekaną cebulę podsmażyć w woku lub na innej głębokiej patelni.
Najpierw na patelni smażymy boczek, gdy wytopi się trochę tłuszczu, dodajemy szynkę.
Drobno kroimy cebulę, lekko solimy i wrzucamy na rozgrzana patelnię aby się zeszkliła, dorzucamy pokrojone w kostkę piersi kurczaka, doprawiamy pieprzem i smażymy mieszając.
Przepis który sam powstał ostatnio w mojej kuchni. Wykorzystałam to co akurat miałam w lodówce i powstało bardzo dobre danie obiadowe.
Pieczarki, paprykę i por myjemy i kroimy. Szpinak rozmrażamy, myjemy i drobno siekamy. W garnku gotujemy soczewicę (do wody dodajemy 1/2 szklanki mleka i łyżkę sosu sojowego, który możemy zastąpić kostką rosołową).
Danie o dosyć oryginalnym smaku, a to za sprawą jednego składnika…
Makaron wrzucić do wrzątku i gotować 10-12 minut aż będzie al dente.
Szybka w przygotowaniu, i co najważniejsze tania.
Jakie korzyści niesie za sobą catering dietetyczny? I najważniejsze: czy to dobra opcja na studencką kieszeń?
Kaufland przygotował specjalną ofertę prezentowaną w ramach najnowszej letniej kampanii reklamowej.
Szczęśliwa po stosunku, masz wrażenie jakbyś znajdowała się w raju. Chciałoby się krzyknąć: Chwilo trwaj! Nic nie sprowadzi cię szybciej na Ziemie, jak fakt, iż ...
Co zrobić w sytuacji, gdy odbyłaś stosunek bez zabezpieczenia i obawiasz się zajścia w niechcianą ciążę?